Reisitrajektoor kaardil

UMA MEKK kohvikute nädalal 10.-16.aprill  osalevad Ööbikuoru Villa restoran Andreas, Kubija hotell-loodusspaa restoran, Kohvik Suur Muna, Spring Cafe ja Georgi hotelli restoran Postmark. Suurepärased kolmekäigulised menüüd 15€ eest ootavad mekkimist.

Kubija hotell-loodusspaa menüü 
Eelroog:
Korgemäe talo keesivalik, man krehvtine tsurgahus ja siimnenäps
Kõrgemäe talu juustuvalik vürtsise kastme ja seemnete krõbinaga
Pearoog:
Tsitroni mekiga praadit lihalipsu kardohka-kürvidsä pudroga
Sidrunimekiga eskalopp kartuli-kõrvitsapüreega
Dessert:
Kohopiimävatt vahvlikorvikõsõn nõglapaiu maiguga
Vahvlikorvike kohupiimavahuga
BRONEERI LAUD  info@kubija.ee või GSM 5045745

Georgi hotelli restoran Postmark:
Eelroog:
Peedist määr kõrksa vadsaga
Peedipasteet krõbesaiaga
Pearoog:
Tõpralihast kotlett põrkna-makõkardohka pudro ja kurõmarjamaiku veinihämmätüsega
Veisekotlet porgandi-bataadipüree ja jõhvikase veini kastmega
Dessert:
Piinü kürvidsäkuuk vabõrnasahvtiga
Hõrk kõrvitsakook vaarikakastmega
BRONEERI LAUD  info@georgihotell.ee või TEL 3322221

Kohvik Suur Muna
Eelroog:
Väiku määdsäkõsõ Võromaa kitsekeesi ja rosmariini võiuga
Käsitöö ravioolid Võrumaise kitsejuustu-toorjuustu täidisega, rosmariini sulavõi
Pearoog:
Ahon küdset Leoki tuurakala, man kaalipudro, suurmapudro ja sitikpihlaga veinihämmätüs
Leoki ahjutuur kaalikapüree, värvilise tangu ja aroonia-veini kastmega
Dessert:
Jogurtihüübüs marjavatu all
Naturaalse jogurti tarretis astelpaju-mustika kreemiga
BRONEERI LAUD  muna@suurmuna.ee või GSM  58664668

Ööbikuoru Villa restoran Andreas
Eelroog:
Seenesalat leevä pääl hapatadu vereväst peedist salati ja Kolotsi kitsekeesiga
Seenesalat mustal leival, hapendatud punapeedisalati ja Kolotsi kitsejuustuga
Pearoog:
Lambaliha kotlett suidsumaiku kartolipudro, hapatadu kürvidsä salati ja sinebihämmätüsega
Lambapihv suitsuse kartulipudru, hapendatud kõrvitsasalati ja sinepikastmega
Dessert:
Kürvidsä-ubinakuuk vatukoorõ ja kirsisahvtiga
Kõrvitsa-õuna kook vahukoore ja kirsikastmega
BRONEERI LAUD villa@oruvilla.ee või GSM 50 99 666

Spring Cafe 
Eelroog:
V
atune hernesupp, man krõpõ läbikasunu suidsuliha
Spring kreemine hernesupp ja suitsupeekoni krõbedik
Pearoog:
Suidsune tsia siseliha keesi-kardohkavormiga
Lepasuitsune sea sisefilee juustuse kartulivormiga
Dessert:
Nõglapaiu vatt krõpõ lehekesega
Astelpajuvaht filotaigna krõpsuga
BRONEERI LAUD info@springcafe.ee või TEL 782 2777

Lisainfo Facebook UMA MEKK kohvikute ja restoranide nädal Võrumaal

Nädala korraldajaks on MTÜ Võrumaa Turismiliit koostöös Võrumaa Arenguagentuuriga.

Projekti rahastab Eesti maaelu arengukava 2014-2020 LEADER programmi projekti "UMA MEKK Võrumaa külalisele" raames.

Projekti eesmärgiks on viia kokku Võrumaa pärandtoidu tootjad, kes on koondunud võrgustikku Uma Mekk, toitlustus- ja turismiettevõtjatega, kelle katusorganisatsiooniks on MTÜ Võrumaa Turismiliit. Anda seeläbi uut väljundit kohalikele toidutootjatele ning tutvustada Võrumaad laiemalt Eesti ja väliskülalistele kui eripalgelist, ehedate ja kohalikul pärandil põhinevate toiduelamuste pakkujat. Kohvikute ja restoranid nädalad toimuvad oktoober ja aprill ning on hea võimalus teha nn madalahooaeg klientidele atraktiivsemaks.