Reisitrajektoor kaardil

Lisainfo Facebook UMA MEKK kohvikute ja restoranide nädal Võrumaal

UMA MEKK Kohvikute ja restoranide nädal 9.-15. oktoober 2017
NB! Lauad palume broneerida hiljemalt 24H enne saabumist.


Ööbikoru Villa kohvik-restoran Andreas
villa@oruvilla.ee GSM 509 9666
Eelroog
SELGE KALASUPP ANGERSÄGAGA
Angõrsäga raasakõsõ 
Pearoog
REBITUD KÜÜLIKULIHA KARTULI-SPINATIPÜREE JA HAPENDATUD SALATITEGA
Käristet kodojänesse liha kardohka-spinadi pudroga, man hapatud aiavilju salat
Dessert
KOHUPIIMA PURUKOOK POHLADEGA
Kohopiima pudinakuuk palohkidega

Kohvik Suur Muna
muna@suurmuna.ee GSM 5866 4668
Eelroog
VÜRTSIKAS AHJUPEEDISUPP KITSEJUUSTUGA
Ahon küdset peedi ja kitsekeesi krehvtine ruug
Pearoog
PÕDRALIHA ANTREKOOT PRAETUD SUVIKÕRVITSA, LEHTKAPSA JA KÜPSETATUD TOMATIGA
Põdra pehme sälläliha praadit suvikürvidsä ja leht-kapstaga, pääl küdset tomat
Dessert

KÄSITÖÖJÄÄTISED: vürtsbasiiliku-sokolaadi jäätis, mustsõstrasorbee ja vanilje jäätis
Esitettü iätüs: basiiliku-sokulaadi, sitigamahla ja vanilje

Spring Cafe
info@springcafe.ee TEL 782 2777
Eelroog
SALATIPADJAL GRILLJUUST SUITSUPEEDIKREEMIGA
Küdsetü kees saladi ja peedikreemi pääl
Pearoog
SUITSUNE SEAKÜLG MOORITUD PANNIKARTULI NING RÖSTITUD PORGANDI JA KAALIKAGA
Suidsumaiku tsiakülg pannikardohka, küdset põrkna ja kaaliga
Dessert
KAMAKREEM AHJUÕUNA JA POHLAMOOSIGA
Kamakriim ahon küdset ubinatükke ja palohkasahvtiga

Koopatoit (Piusa Külastuskeskuse kohvik)
koopatoit@gmail.com GSM 5373 0298
Aperitiiv
Alkoholivaba astelpajunaps värske- hapukurgiga
ALKOHOLIVABA ASTELPAJUNAPS VÄRSKE-HAPUKURGIGA
Nõglapaiu naps värskilt hapanu kurgiga
Eelroog
KÜÜLIKUMAKSAPASTEET PANNISAIAL ÕUNA-INGVERI VÜRTSMOOSIGA
Massakama kodojänesse massast pannisaia pääl, man ubina-ingveri sahvt
Pearoog
SEA SISEFILEE KARTULI-HERNE TAMBI, KODUAIAKÖÖGIVILJADE JA PUNASE VEINI KASTMEGA
Tsia pehme liha kardoka-herne tambi, aiavilju ja verevä veini hämmätüsega
Dessert
EBAKÜDOONIAKREEM MARJADEGA
Hapnõubina kreem marju ja linajahvõ prääniku pudinidega

Saarsilla Talukohvik
saarsilla@hot.ee GSM 5345 6116
Eelroog
PURAVIKU PÜREESUPP
Tatiseeneraguu ja sepik kanebimääriga
Pearoog
PÕDRALIHA-KÖÖGIVILJAHAUTIS
Aiaviljuga havvutõt põdraliha
Dessert
ÕUNA- JA POHLAKOOGI AMPSUD
Ubinakook ja palohkakoogi suutävve



Nädala korraldajaks on MTÜ Võrumaa Turismiliit koostöös Võrumaa Arenguagentuuriga.
Projekti rahastab Eesti maaelu arengukava 2014-2020 LEADER programmi projekti "UMA MEKK Võrumaa külalisele" raames.

Projekti eesmärgiks on viia kokku Võrumaa pärandtoidu tootjad, kes on koondunud võrgustikku Uma Mekk, toitlustus- ja turismiettevõtjatega, kelle katusorganisatsiooniks on MTÜ Võrumaa Turismiliit. Anda seeläbi uut väljundit kohalikele toidutootjatele ning tutvustada Võrumaad laiemalt Eesti ja väliskülalistele kui eripalgelist, ehedate ja kohalikul pärandil põhinevate toiduelamuste pakkujat. Kohvikute ja restoranid nädalad toimuvad oktoober ja aprill ning on hea võimalus teha nn madalahooaeg klientidele atraktiivsemaks.

Osalemistingimused ja lisainfo:
Kadri Moppel
Võrumaa turismikoordinaator
kadri.moppel@vaa.ee